Cartel oficial de La gurú

La gurú

El recent suïcidi d'una jove posarà en dubte la bondat de la guru, la nova sensació d'internet. Serà Diana, la seva millor amiga, que investigui el tràgic incident.


La guru es presenta com un curtmetratge en tres parts, i/o una mini-sèrie de tres capítols. Es pot entendre com una crítica a les adormides ments dels joves d'avui que de seguida actuen sense pensar. Centrat en els nous ídols emergents d'Internet.

Es va estrenar el 8 d'octubre a Fnac Triangle.
La primera part en els seus primers 7 dies acaparar més de 1.500 visualitzacions.

Fotograma de La gurú con TheVicVlogs y FocusingsFotograma de La gurú con Sara García
Fotograma 2 de La gurú con Sara GarcíaFotograma 3 de La gurú con Sara García
Fotograma SraRocknRoll en La gurúFotograma de La gurú con GemmaTheFucker
Fotograma LaOtraLeverne en La gurúRenderiza2 en La gurú Fotograma Paula Guinot en La gurúGominuke en La gurú Fotograma El Chico Morera en La gurúFotograma de La gurú Fotograma Andrea e Irene en La gurúLaia y Sra.RocknRoll en La gurú

Cast&Crew
El càsting de la guru compta amb la participació de l'actriu Sara García (Corpus Earthling) i alguns dels vloggers més populars d'Espanya (es compten per milers seus seguidors en xarxes socials) com SraRocknroll, GemmaTheFucker, Focusings, TheVicVlogs, Gominuke, Renderiza2 , El noi Morera, Paula Guinot, L'Altra Leverne ocupant protagonismes de gran importància, així com petits cameos.

casting de La gurú Sra.RocknRoll Gemma The Fucker Focusings TheVicVlogs Gominuke Renderiza2 El chico Morera Paula Guinot

Darrere de la càmera està Bouman qui s'encarrega de la direcció i el guió, així com de la producció. El seu anterior curtmetratge és Suburbi mental (2011).

La il·lustració del cartell és obra de Maria Herreros.
La traducció dels subtítols gràcies a Raúl Calvo, Edu Iglesias i A&T Lingua

Special Thank you
Vull donar moltíssimes gràcies a The Vic Vlogs, Agustin Vazquez, Ana Gonzalez, Hugo Camacho, Miguel Martínez, Carlos Vasqyez, Paco Lambea, Héctor Sobrevilla, Ana Martínez, Sara García, Patricia Muñiz, Jose Fernandez-Gomez, Adriá, Maribel Carod, Zaneta Malinowska, Cristian Alarcón, Ibie, Ana Elena Pena, Josep Lapidario, Meritxell Naranjo, Jose Manuel Vargas, Maribel Ruiz, Aitana Álvarez, Hellside, Natacha Bustos, Luah Puah, Núria Flò i Jaume Fibla. .

Les seves valuoses aportacions fan que resultin més senzill realitzar La guru.

Contact
Si desitgen comunicar-se per solucionar dubtes sobre La guru, Bouman Studios, el crowdfunding, concertar entrevistes, etc podeu escriure a i li contestarem en la major brevetat possible.

En el següent enllaç podràs descarregar imatges en alta resolució de la guru que podràs utilitzar per il · lustrar els vostres articles: descarrega